Upwork English Basic Skill Part 5

Hi, friends today I will discuss Upwork English basic skill. it is very important for getting the Upwork job as a freelancer. So the man who wants a job from a freelance market he must know how to face Upwork basic English question and how to answer. We have published Upwork English basic question step by step.Today Part 5.

Upwork English Basic Skill Part 5

Question #41: Change the following sentence from a quotation to indirect speech.
“I’m not feeling well,” Agatha said.

Answers: Agatha says she isn’t feeling well.

Question #42: Which of the following sentences illustrates proper sentence structure?

Answers: The queen had hardly finished her speech when the people began to disperse.

Question #43: Choose the verb that best completes the following sentence.
Do you know if Harlon ____________Japanese before moving to Japan?

Answers: has studied

Question #44: Which of the following sentences is NOT punctuated correctly?

Answers: All of the apple’s at the grocers were rotten, so I bought oranges instead.

Question #45: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
Jeremy drove his motorcycle _______ the bridge, _______ the hill, and _______ the diner before finally parking it _______ two police cars.

Answers: across, down, past, between

Question #46: Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.
The deer ran quickly _______ the trees, its hooves pounding _______ the forest floor.

Answers: through, on

Question #47: Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?

Answers: Until the snow melts, the train will not be able to move.

Question #48: Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.
The helium-__________ balloon rose __________ into the air; the villagers knew then that their __________ leader was off on another mission.
Answers:

Answers: powered, powerfully, powerful

Question #49: Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.
days . for last has good weather few The been the not

Answers: The weather has not been good for the last few days.

Question #50: Which of the following sentences is punctuated correctly?

Answers: Come here she said, and let me get a good look at you.

One thought on “Upwork English Basic Skills Test 2017 Part 5”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *